Boardroom and West Wing Additions

Refurbishment

 

Boardroom and West Wing Additions

Refurbishment

 

Boardroom and West Wing Additions

Refurbishment

1
1
Parastatal - Munting Rechholtz Architects

Refurbishment of Social Security Commission and West Wing Additions

This project will involve the refurbishment of the existing boardroom facilities at SSC House, including a new entrance to the boardroom as well as a redesign of the existing courtyard space. Additional toilet facilities and a secure staff entrance from the parking area are also to be provided. The boardroom additions will include a new entertainment area, while the courtyard design will provide landscaping that will enable the office occupants to enjoy nature within the secure environment of the complex. Built-in seating, an outside bar, water feature and indigenous trees enhance the connection with nature in what was previously a very harsh, unfriendly, paved space.

Project Details

Location

SSC Head Office, Komastal, Windhoek, Namibia

Client Name

SSC, Windhoek

Structural Engineers

Element Consulting Engineers

ME Engineers

Volker Fischer Buder Consulting Engineers

Quantity Surveyors

Buhr,Fouche & partners Quantity Surveyors

Project Value

Undisclosed

Status

Tender Stage

Parastatal - Munting Rechholtz Architects